Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.eSync.ro


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul, vizitarea si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de prelucrare a datelor personale.

Total Survey SRL, in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.eSync.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila, fara a altera informatiile conturilor si informatiile introduse de fiecare utilizator. Toate aceste modificari vor fi facute publice utilizatorilor site-ului prin intermediul serviciului de newsletter.

Serviciul de urmarire dosare poate fi folosit de orice persoana fizica/juridica care doreste sa urmareasca intr-un mod automatizat starea cererilor depuse la orice OCPI / BCPI de pe teritoriul Romaniei.

Toate informatiile furnizate prin intermediul site-ului eSync.ro sunt informatii publice furnizate de ANCPI prin pagina www.ancpi.ro . Societatea Total Survey SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor aparute pe site-ul ANCPI si nu poate fi facuta raspunzatoare de corectitudinea acestora. In situatia in care serviciul RGI pus la dispozitie de ANCPI devine nefunctional, aplicatia eSync.ro nu va mai functiona, in aceasta situatie societatea Total Survey SRL nu poate fi declarata responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin nefunctionarea site-ului eSync.ro

Fiecare utilizator are obligatia sa furnizeze in momentul inscrierii pe site informatii reale.

eSync.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva / sterge conturile acelor utilizatori din partea carora se constata un abuz sau care folosesc conturi duble.

Ca utilizator al site-ului, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat eSync.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola si/sau user.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal